Инфо

25. мај 2023.25. мај 2023.
Боксери Мачве и тренери (фото: БК Мачва фб))

Боксери Мачве и тренери (фото: БК Мачва фб))

БОКС: БК МАЧВА

Три победе, два трофеја

Боксери шабачке Мачве остварили су три победе у 4. колу Регионалне лиге Војводине, а двојица од победника су својим наступима заслужили признање жирија и трофеје за најбоље у својим узрасним категоријама.

Регионална лига
Овдашњи боксери су боксовали добро и у новом колу Регионалне лиге. Члан Мачве Семиз Аличић, који у овом такмичењу наступа за Лозницу, савладао је у категорији до 67 кг Бојана Зечевића (Славија Сарајево) једногласном одлуком судија 5:0, док је Игор Рогић, боксер Партизана, а у РЛ представник Новог Пазара (до 71 кг) победио Алима Нусуфија (Вардар) 4:1.


Најбољи пионир кола организованог у Лозници је Стефан Колосовски који је у свом дуелу победио Себастијана Јовановића из БК Шабац прекидом у првој рунди. Међу кадетима Мачва је имала половичан учинак. Кристијан Карановић је поражен од Павла Поповића из екипе Вукова, док је Огњен Тодоровић показао више од Матеје Перге (Војводина). Најбољи сениор викенда био је боксер Мачве Душан Максимовић, што је заслужио одличним наступом против Радомира Протића, члана екипе Бечеј.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa