Инфо

1. јун 2023.1. јун 2023.
Остаје члан ВК Шабац Елискир:  О. Стојановић, Фото: "Глас Подриња"

Остаје члан ВК Шабац Елискир: О. Стојановић, Фото: "Глас Подриња"

ВАТЕРПОЛО: ВК ШАБАЦ

Стојановић још чивијаш

Повремени репрезентативац и најбљи стрелац ВК Шабац у плеј офу претходне две сезоне, Огњен Стојановић, наступаће и у наредној за екипу Шапца. То ће бити четврта његова сезна у овдашњем клубу.
Изданак школе ВК Партизан, некадашњи играч Партизана и Звезде, стигао је у Шабац из Мађарске на почетку сезоне 2020/21. Претходне и претрпошле сезоне је биоп један од најзапаженијих играча Шапца и један од креатора пласмана у четвртфинале Евро купа. Претходног лета је наступао за Србију на Европском првенству у Сплиту. У најдуговечнијем спортском избору у Србији, избору Гласа Подриња, Огњен Стојановић је проглашен најбољим спортистом Подриња у 2022. години.

Стојановић је ново име које је потврдило своје место у екипи и у наредној сезони. Наставак сарадње је претходно договорен са Репановићем и Тохољем, док су Круг, Бараж, Кораћ, Мараш, Станић, односно голмани Живојиновић и Гавриловић, репрезентативац Србије, под уговорима и на њих руководство рачуна у наредној сезони. Ново име у клубу је репрезентативац Црне Горе Алоша Мачић, а у наредном периоду биће јасно да ли ће боје Шапца бранити: Марковић, Шулц, Тубић и Коптсев. Шаикутидинов неће продужити сарадњу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa