Инфо

1. јун 2023.1. јун 2023.
Тренер Мачве и у сезони 23/24:  И. Куртушић, Фото: "Глас Подриња"

Тренер Мачве и у сезони 23/24: И. Куртушић, Фото: "Глас Подриња"

ФУДБАЛ: ПЛС ПЛЕЈ АУТ

Салдо исти, позиција ниже

Наредне сезоне циљ виши него ове. Пролећни део бољи. Припреме од 26. јуна. Плеј оф минимум, сан о Супер лиги. Без одлазака важних игача. Куртушић добио поверење Управе
Шабачка Мачва је другу сезону од повратка у Прву лигу Србије завршила на 11. месту. Пораз од Слободе у последњем колу узроковао је пад на табели. Шапчани су освојили 48 бодова, колико и Вршац место изнад, односно Металац место испод.

У односу на претходну сезону Мачва је позицију ниже, а бодовни учинак је исти, уз мање победа и пораза, а више ремија. Однос датих и примљених голова је бољи у оба сегмента. Постигнута су два гола више, примљено пет мање. Убрзо следи припрема за наредну сезону.

-Припреме почињу 26. јуна, од 9. јула смо на припремама у Словенији где планирамо више мечева са јаким ривалима. Продужени су уговори са свима који су били носиоци на пролеће. У наредној сезони планирамо плеј оф и борбу за виши ранг уколико се укаже прилика. Велико хвала навијачима, управи играчима и већ размишљамо о следећој сезони – истакао је тренер Иван Куртушић који је, заједно са стручним штабом, продужио уговор до краја сезоне 2024/25.

-Сезону смо успешно завршили. Били смо најбољи када је било најважније и када је притисак био велики. Велику помоћ смо имали од свих, посебно навијача и желимо да у следећој сезони пружимо много више. Мачва не сме да се бори за опстанак, већ плеј оф мора да буде минимум и да мислимо о Супер лиги где клуб и град заслужују да буду – уверен је капитен Игор Ристивојевић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa