Инфо

29. март 2012.29. мар 2012.
ФУДБАЛ: МИНИ-МАКСИ ЛИГА

БРОНЗА ЗА ШАПЧАНЕ

На регионални турниру Мини-макси лиге, који се играо прошле недеље у Новом Пазару екипа ОФК “Шапца“ (годиште 2000.) забележила је успех и освојила треће место, пошто је у одлучујућем мечу победила екипу.
Тренер Драгослав Костић је одржао обећање и био гост листа “Глас Подриња“.
“Основни утисак који носимо са овог турнира је изузетно гостопримство домаћина које је предводио некадашњи играч ФК “Партизана“ Бајро Жупић. Све је протекло у правом спортском и пријатељском духу. Дугачак пут до Новог Пазара није се осетио у прве две утакмице, у којима смо победили домаћине са 2:0 и екипу из Чачка надиграли са 7:3. У полуфиналу смо се састали са екипом из Смедерева, која је то тада пружила највише на турниру. Умор и последице дугог пута су били видљиви у овој утакмице, али смо водили са 2:1 до последњих 30 секунди када смо примили изванредан гол. После тога екипа је психички пала и изгубили пласман у финале слабијим извођење пенала. Добро је да смо смогли снаге да у борби за треће место тријумфујемо против екипе “АПОЛОН“ из Крагујевца. Прво место је освојила екипа из Јагодине.
“Ово је последње такмичење ове генерације у Мини-макси лиги и сада они колективно прелазе у млађе петлиће, где ће до краја сезоне добити нову шансу за доказивање у такмичењу са годину дана старијим дечацима. Мислим да ће уз вредан рад наставити са успесима и у старијим категоријама“.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa