Инфо

29. март 2012.29. мар 2012.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“

СТЕПАНДИЋ САЧУВАО КОРАК

ФК “ЈАСЕНИЦЕ 1911“ (Смедеревска Паланка) - ФК „МАЧВА“ 0:0
Смедеревска Паланка, 24.03.2012. године. Стадион Градски. Гледалаца 800. Главни судија: Трифуновић Далибор (Ивањице). Помоћне судије: Трипковић Лазар (Краљево) и Радосављевић Дарко (Крагујевац). Жути картони: Пејовић у 27. минуту, Васић у 44. минуту,
Самуровић у 65. минуту, Зарић у 89. минуту (ФК “Мачва“), Стевић у 20. минуту, Туфегџић у 57. минуту, Јанковић у 62. минуту, Поповић у 70. минуту (ФК “Јасенице 1911“).
ФК “Јасенице 1911“ - Тацковић, Антић, Петровић, Туфегџић, Илић, Стевић, Јанковић, Поповић (од 70. минута Перишић), Максимовић, Ђокић, Властић.
ФК “Мачва“ - Степандић - Пејовић, Ђукановић, Самуровић, Ристивојевић- Зарић, Радовановић, Вукмир (од 70. мунута Живковић Борисав) -Милисављевић (од 46. минута Милутиновић), Васић (од 46. минута Живковић Борис) - Вуковић.
На првом гостовању у другом делу овогодишњег првенства Српске лиге, ФК “Мачва“ је гостовала екипа из Смедеревске Паланке, екипи коју је убедљиво победила у првом делу првенства. Традиција је била у потпуности на страни Шапчана, јер су екипу из Смедеревске Паланке редовно побеђивала ма где се утакмица играла.
И ова утакмица је показала да је одлазак Гаврића и Тарабића велики губитак за ову екипу и да ће ФК “Мачва“ до краја првенства тешко постизати голове. Све у свему, током целе утакмице играчи ФК “Мачве“ су упутили два ударца у оквир гола, оба у другом полувремену, од којих је онај Вуковића главом, после корнера Зарића, погодио пречку домаће екипе. ФК “Јасенице“ су користиле предност домаћег терена, показале већу агресивност, што је резултирало са три изгледне прилика, углавном створене после прекида и одиграних уиграних комбинација. Прву шансу домаћи су промашили, а код остале две сјајно је реаговао Степандић, поготово после ударца Јанковића са неких 20-ак метара, који је циљао сам десни голманов угао и када су гледаоци већ видели лопту у мрежи ФК “Мачве“.
Несумњиво да је екипа ФК “Мачве“ далеко квалитетнија од екипе ФК “Јасенице 1911“ и да је освајањем само бода пропуштена прилика да се приближи само на бод од лидера на табели ФК “Јединство-Путеви“, али шта је ту је. До краја првенства има још много утакмица и много шанси за достизање основног спортског циља.
Већ у недељу на стадиону ФК “Мачве“ гостује екипа ФК “Полет“ из Љубића, која је позната као екипа која прима мало голова (у прве две утакмице другог дела првенства није примила ни један гол), као уосталом и ФК “Мачва“. Ево нове прилике за доказивање.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa