Инфо

29. март 2012.29. мар 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

БУНАРИ СПАС СЕЛИМА

У општини Владимирци резултирала је акција поделе субвенције за ископане и бунаре који ће се копати. Реч је о помоћи локалне самоуправе у реализацији Дирекције за пољопривреду која ће финансирати бунаре 20 евра по дужном метру.
- Наравно ово није крај бриге у смеру наводњавања, што нам је била водиља и овај пут делили смо селима која немају воду, тако да остале остављамо за други талас у жељи да дословце свима изађемо у сусрет, каже директор Дирекције Слободан Сарић.
Бунаре, односно могућност да их реше главобоље снабдевања водом добили су: Благоје Митровић, Живан Живковић, Загорка Јевтић, Јован Ранковић. Љубица и Саша Јанковић из Белотића, Дејан и Војислав Марковић из Вучевице, Марко Богдановић, Жељко Радивојевић, Милан Богдановић и Светозар Опанковић из Драгојевца, Драган Крстић из Јазовника, Миодраг Милисављевић и Марко из Јаловика, те Дејан Ђурић и Милорад Обреновић из истог села, Зоран и Сава Лазаревић, Новак Марковић и Сретен Исаиловић из Каоне, Жарко Михаиловић из Козарице, Горан Станишић и Оливера Мијатовић-Лекић из Крнула, Дарко Пантелић из Меховина, Марко Галонић и Владица Лазаревић из Риђака, Душан Вилотић и Милан Грујић из Пејиновића и Раде Срећковић из Трбушца.
Реч је о 31 бунару, који ће бити убеђени су сви, само први потез за бољитак села, а у режији Дирекције за пољопривреду.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa