Инфо

5. април 2012.5. апр 2012.
КОЦЕЉЕВА

НОВИ МЕТРИ АСФАЛТА

У коцељевачкој општини настављена изградња и модернизација уличног система. Радови у пуном јеку. За модеран коловозни застор из општинског буџета издвојено око 30 милиона динара.
Руководство коцељевачке општине наставило је са уређењем уличног система у седишту ове локалне самоуправе. Недавно су радови отпочели на бројним деоницама. Крајем прошле године асфалтирани су делови улица Лазе Лазаревића, Нушићеве, Десанке Максимовић и Карађорђеве.
У међувремену модеран коловоз су добили и становници другог дела Десанке Максимовић, дела Карађорђеве од Тамнавске до Луке Лазаревића и Тамнавска улица до сточне пијаце, а припремни радови су настављени у другом делу Нушићеве и Лазе Лазаревића, Крајишкој и у улици 23. септембар. Када сви радови буду завршени под асфалтом ће бити још око 1,4 хиљаде метара, што је са претходно урађеним саобраћајницама нешто мање од три километра ревитализованих улица. Према најавама из Дирекције за путеве ускоро ће бити завршен и тротоар и паркинг места у Доситејевој улици, а општина је за уређење уличног система издвојила око 30 милиона динара.
Грађани су веома задовољни улагањем у уличну инфраструктуру, јер је ова област, како кажу, деценијама била запостављена. Сви се слажу да се никада није више урадило него од почетка ове године.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa