Инфо

3. мај 2012.3. мај 2012.
РЕКОНСТРУИСАНО ИНТЕРНО ОДЕЉЕЊЕ ОПШТЕ БОЛНИЦЕ ШАБАЦ

КВАЛИТЕТНИЈА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА

Интерно одељење Опште болнице „Др Лаза К. Лазаревић“ Шабац реконструисано је захваљујући донацији компаније Хемофарм. Вредност радова 13 милиона 815 хиљада динара
Градоначелник Шапца Милош Милошевић посетио је прошлог петка шабачку Општу болницу у којој је, захваљујући његовом посредовању са компанијом Хемофарм, реновирано Интерно одељење.
- Овом донацијом грађани Шапца и Мачванског округа добили су квалитетније услове за лечење кардиоваскуларних болести, а запослени знатно боље услове за рад. Наш рад и улагања у квалитетнију здравствену заштиту наставиће се и у наредном периоду, чиме ћемо омогућити да Општа болница буде не само лидер у лечењу, него да се уз помоћ локалне самоуправе приближи клиникама, рекао је Милошевић.
После низа година обављена је реконструкција Интерног одељења, која ће умногоме допринети да наши суграђани поред стручне медицинске помоћи имају и боље услове за опоравак.
Директор шабачке Опште болнице др Зора Николић најпре се захвалила дугогодишњем партнеру компанији Хемофарм, а посебну захвалност изразила је градоначелнику Шапца Милошу Милошевићу за посредовање у добијању донације.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa