Инфо

10. мај 2012.10. мај 2012.
БИБЛИОТЕКА ШАБАЧКА

У СВЕТУ МАШТЕ

Библишина рингераја прошлог петка, 4. маја, обрадовала је шабачке малишане позоришним представама и дружењем са ликовима из Андерсенових бајки
Прошлог петка двориште Библиотеке шабачке било је испуњено насмејаним дечјим лицима која су привучена Библишином рингерајом запловила у свет Андерсенових бајки. На улазу дочекали су их Алиса из земље чуда, Оловни војник и Снежна краљица која је светлуцала под топлим сунчевим зрацима.
Свет бајки са омиљеним дечјим ликовима оживљавао је на сваком кораку. Палчица испод Алисине печурке осмехивала се деци, разнобојно цвеће Мале Иде шетало се двориштем, док је Принцеза на зрну грашка била на свом кревету од десет душека. Мала сирена седела је на морској стени окружена својим пријатељима. Кроз тај свет маште водила их је Алиса из земље чуда, тј. Кристина Арсеновић. И старији су се за тренутак вратили у свет детињства испуњеног најлепшим Андерсеновим бајкама.
- Осећај је чаробан. Ја у шали често волим рећи да данас могу коначно да се понашам онако како се осећам. Ово је дан који смо просто желели да подаримо свим нашим суграђанима, првенствено оним најмлађим. Наша основна идеја била је да они из библиотеке понесу једно сећање, једну успомену, али првенствено да понесу књигу. За почетак то може бити књига Андерсенових бајки ““ рекла је Кристина Арсеновић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa