Инфо

10. мај 2012.10. мај 2012.
РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА ЗА ЛОКАЛНИ ПАРЛАМЕНТ

У БОГАТИЋУ НЕРЕШЕНО

Прошле недеље на завршеним локалним изборима у општини Богатић на 31. бирачком месту, највише гласова грађана добиле су листа Демократске странке Борис Тадић, коју је у овом крају предводио актуелни председник општине Слободан Савић, са освојених 2.606 гласова или шест одборничких места. Исти број одборничких места у локалном парламенту освојила је листа Нове Србије, на чијем је челу био Синиша Пузић. Њима је припало 2.294 гласа. Треће место припало је листи Социјалистичке партије Србије, која је освојила само глас мање од другопласиране Нове Србије и пет одборничких места.
Листа СНС Покренимо Богатић, освојила је 1.999 гласова или пет одборничких места. Потом долази листа Уједињених региона Србије доктор Светлана Кнежевић са освојених 1.315 гласова или три одборничка места. Иза ње су листе Драган Марковић Палма- Леонид Радовановић, која је добила 1.285 гласова или три одборничка места и Група грађана “Позитивна Мачва“ са освојених 1.203 гласа или три одборничка места.
- Све остале листе, а то су СРС, Преокрет Чедомира Јовановића, ПУПС, ДСС и Група грађана “Мачва европска регија“ нису оствариле цензус, нити једно одборничко место у будућем општинском парламенту. Избори су протекли без проблема. Имамо само два приговора на бирачким местима три и пет у Бадовинцима о чему ће Изборна комисија општине одлучити у законском року. У бирачке спискове било је укупно уписано 25.605 бирача, а гласало је 16.615. Неважећих листића било је 637, каже Далиборка Симић, председница општинске изборне комисије у Богатићу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa