Инфо

10. мај 2012.10. мај 2012.
ОШ „НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ“

НАСТАВА НА ВИШЕМ НИВОУ

Вредност радова на доградњи простора у ОШ „Николај Велимировић“ 34 милиона динара. Средства у потпуности обезбеђена из градског буџета
Како је навела директорка ОШ „Николај Велимировић“ Весна Живановић из Шапца, доградњом простора постојећег објекта, створени су услови да после неколико деценија сви ученици ове установе похађају наставу под истим кровом.
- Годинама смо се трудили да радом и резултатима наши ученици буду препознатљиви у граду. Тај квалитет је препознала и градска управа и омогућила нам да доградимо анекс којим смо нашој деци омогућили боље услове наставе и боравка у школи - истакла је Живановићева.
Да је реч о угледној образовној установи, познатој по добрим резултатима рада, сложио се и градоначелник Шапца Милош Милошевић, и изразио наду да ће стварање бољих услова за рад допринети још већим успесима како ученика тако и запослених.
Радови изведени у две фазе, обухватили су поред надоградње, постављање кровног покривача и санитарних чворова. Инвестиција, финансирана из градске касе износила је 34 милиона динара.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa