Инфо

10. мај 2012.10. мај 2012.
СПОРТСКА ХАЛА ЗА ТРИ ХИЉАДЕ УЧЕНИКА

КРУНА ДОСАДАШЊИХ УЛАГАЊА

Спортски објекат површине 1.500 квм, намењен је првенствено настави физичког васпитања 3.000 ученика две средње школе: Економске и Музичке и ОШ „Николај Велимировић“, али ће бити доступан за организовање других спортских и културних манифестација
Изградњом спортске инфраструктуре на најбољи начин афирмишемо спорт и усмеравамо младе ка здравим стиловима живота. Сала која ће служити ученицима три школе представља круну наших десетогодишњих улагања у спортске објекте. Њена вредност је 50 милиона динара, од чега је Град обезбедио 27 милиона, а остатак преко Министарства за спорт и омладину НИП. Објекат ће бити у потпуности спреман за употребу до почетка школске године, а с обзиром да на трибине може да се смести око 600 гледалаца, овај простор неће служити само за наставу физичког васпитања, што му је првенствена намена, већ и за тренинге клубова, спортска такмичења, различите културне манифестације - рекао је градоначелник Шапца Милош Милошевић.
Приликом посете наведеног спортског објекта, Милошевић је напоменуо да је од 2001. године до данас, у реконструкцију, доградњу и изградњу школских објеката на територији града уложено више од 800 милиона динара.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa