Инфо

10. мај 2012.10. мај 2012.
РАЗГОВОР СА ВЕРОЉУБОМ МАТИЋЕМ, ПОБЕДНИКОМ ЛОКАЛНИХ ИЗБОРА У ОПШТИНИ КОЦЕЉЕВА

ЧОВЕК ИЗА КОГА СТОЈЕ ДЕЛА А НЕ ПАРТИЈА

Освојили сте по трећи пут највећи број гласова као носилац листе Групе грађана. У чему је тајна успеха?
-Тајна успеха је у томе да нема тајне. Ово је резултат претходног рада и усмерења општине ка развојној компоненти и бољем животу, а ту подразумевам нову привреду, нова радна места, боље пуњење буџета и изградњу инфраструктуре чиме се подиже стандард грађана. То је основни образац који су грађани препознали и тако се на изборима и изјаснили.
Један сте од ретких кандидата у Србији који је три пута за редом освојио мандат председника општине. Шта ће у наредне четири године бити ваш приоритет?
-Приоритет у следећем мандату је развој привреде и нова запошљавања. Имамо шест нових инвестиција које су извесне и које треба да крену у релативно кратком року. Имаћемо у наредном периоду од 400-500 нових радних места што је за нашу општину веома велико и значајно и ако то имате све друго је лакше решити. Самим тим лакше је решавати и државну и јавну надградњу и инфраструктурни развој. Мислим да је развој привреде, ново запошљавање, боље пуњење буџета и развој укупне инфраструктуре комбинација која је неопходна свим општинама. Самим тим кроз подизање свеукупног животног стандарда грађани имају могућност останка и опстанка у овој општини. Битно је омогућити грађанима да од свог рада живе.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa