Инфо

24. мај 2012.24. мај 2012.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“

НАДА ПОСЛЕДЊА УМИРЕ

ШАБАЦ: ФК „МАЧВА“ :ФК “РУДАР“ 1:3 (1:3)
На крају се и то догоди. Надиграше нас. И када смо повели, видело се да ће гости изборити повољан резултат. Традиција да ФК“Мачва“ не може да победи екипе које су јој директни конкуренти за пласман у виши ранг остаје неокрњена. Шта ћете? Свако има своје домете, а у спорту су они лако мерљиви. Ту си, где си, за боље ниси. Ко је шабачки фудбал довео да и следеће године гледа бунар у Бумбаревом брду, алал му ћуфте.
ФК“Мачва“ је после победе у Аранђеловцу, против екипе која је играла само за престиж, јер је остварила све циљеве у текућем шампионату, пружила солидну игру. Верни навијачи ФК“Шумадије“ сами су рекли да екипу ФК“Мачве“ у односу на прошлогодишње гостовање не могу да препознају, наравно нагоре, али су и поред тога посигнута два гола о освојена три бода. Заслужено освојене бодове обезвредио је резултат против ФК“Рудара“.
После недељног дербија остаје да се надамо да ће ФК“Јединство-Путеви“ у наредна три кола изгубити две утакмице, а ФК“Мачва“ победити све три и тако освојити првенство. Шансе су минималне, али док их има треба се борити.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa