Инфо

24. мај 2012.24. мај 2012.
СРЕДЊА ЕКОНОМСКО - ТРГОВИНСКА ШКОЛА

ЛИЧНА МОТИВАЦИЈА ОСНОВА УСПЕХА

На недавно одржаном такмичењу из реторике и беседништва у Крушевцу, ученице четврте године правних техничара из Шапца екипно освојиле друго место, док је Јелена Томић имала најбољи одговор на слободну тему
Традиционално, већ годинама у назад ученици са смера Правни техничар Средње економско-трговинске школе у Шапцу, донесу неко од највиших признања са такмичења из реторике и беседништва. Овај пут, трочлана екипа састављена од Фате Егановић, Снежане Петковић и Јелене Томић освојила је екипно друго место, док је Томићева са говором на тему “Зашто да останете овде“ била прва.
- Такмичење је одржано у Крушевачком позоришту. Било је 24 ученика из девет школа. Имали смо три задатка. Ја сам одговорила на задату тему која је гласила: “ Гладног човека не теши, већ нахрани“, док су Јелена и Снежана говориле на слободну тему ““ објашњава Фата Егановић.
Спремале су се у оквиру часова из предмета Основе реторике и беседништва. Доста су им помогле, како наводе, професорке Маријана Чавић, Данијела Берић-Дамњановић и Јелена Матић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa