Инфо

24. мај 2012.24. мај 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ДИРЕКЦИЈА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ

СВАКИ БУНАР СУВО БЛАГО

У селу Белотић, у општини Владимирци, забележили смо рад Дирекције за пољопривреду која неуморно ради на сваком кораку. Преступна година је утицала на садњу воћа, али бунари и планирани њивски путеви посао је који тече, или ће кренути свакога трена.
- Ми нисмо у сврху кампање пред изборе радили. Напротив, тек се захуктавамо да новим пословима олакшамо пољопривредницима живот, а ето на примеру Белотића, видимо колико бунар значи. Реч је о безводном крају и свака кап је суво благо. Биће и нових послова, али по народној скочи па реци хоп, реферише директор Дирекције Слободан Сарић.
У порти цркве Светог Лазара Косовског у овом селу свештеник Аца Гајић говори захвално.
- Текстом Божјом милошћу и сарадњом са општином Владимирци, ископа се овај бунар на дар народу овог краја, и цркви у Белотићу лета Господњег 2012. ми смо рекли све. Уз потребе храма бројни су сељани који долазе по воду, која је немерљиво значајна и Богу хвала да је оформљена Дирекција за пољопривреду, јер оваквим делима долазе бољи дани млађим поколењима, каже млађани свештеник у простору изузетно лепе цркве која је стециште бројних верника и зарад воде.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa