Инфо

24. мај 2012.24. мај 2012.
ДРУГИ КРУГ ПРЕДСЕДНИЧКИХ ИЗБОРА

И КОЦЕЉЕВА ЗА НИКОЛИЋА

Од готово 12 хиљада грађана са правом гласа у коцељевачкој општини на биралишта је у недељу изашло мање од половине, односно 46,96 одсто. За кандидата Српске напредне странке Томислава Николића гласало је скоро две трећине бирача.
Општинска изборна комисија потврдила је да су избори у овом крају протекли без проблема и, како је речено, није било притужби на регуларност гласања. Досадашњи председник државе Борис Тадић освојио је 1.997 гласова или 35,48 одсто, док је за Томислава Николића гласало 3.417 грађана Коцељеве, што је 60,71 одсто од укупног броја изашлих на биралишта.
Коментаришући резултате избора за председника државе председник ОО СНС Коцељева Бранко Ранковић истакао је да су грађани у овој општини препознали дугогодишњу политику лидера напредњака.
- Драго нам је што су у нашој општини грађани препознали дугогодишњу политику Томислава Николића и дали му толику подршку и у првом, а посебно у другом кругу гласања. Захвални смо грађанима који су гласали за нашег кандидата, сада председника Републике Србије Томислава Николића. Чланови СНС су убеђени да он никада неће прекршити своја обећања дата у предизборној кампањи. Није нам право што су се у првом кругу наши противници бавили малверзацијама, тј. крађом , али су их грађани због тога казнили у другом кругу - изјавио је Ранковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa