Инфо

24. мај 2012.24. мај 2012.
НДА „ВЕСЕЛО МАЈМУНЧЕ“

ДЕЧЈЕ ЗАВРЗЛАМЕ

У адаптацији и режији глумца Слободана Петрановића прошле среде, 16. маја, изведен римејк представе „Кршоловка“. Продукција Љубиша Баровић, костим и шминка Гордана Баровић, музика Коста Павловић, светло Лука Поповић. Од шеснаест младих глумаца дванаест нових
Протеклих шест месеци глумци НДА „Весело мајмунче“ вредно су радили на новој поставци представе „Кршоловка“. Ни технички проблеми када је у питању заузетост Велике сцене нису спречили шеснаест глумаца пуних ентузијазма и љубави према глуми да заблистају прошле среде. Мале дечје мудролије, њихов поглед на свет и време у коме живе донели су смех и забаву како за најмлађе тако и за одрасле.
- Свака нова подела, нови глумци, а поготово деца носе неку своју нову енергију, а свака генерација неку своју причу. Тако смо ми мало и текст осавременили узевши оне које су деца смишљала па их ставили у уста овим младим глумцима. Мислим да су прешли рампу и пребацили се у причу за вас. Веома сам срећан и узбуђен. Драго ми је. Овде је седамдесет посто деце која су први пут вечерас на сцени. То је велика ствар, велики догађај како за њих тако и за нас. Једанаест година је иза нас. Мислио сам да ће временом да пређе у рутину, међутим, на ивици суза сам ““ рекао је Слободан Петрановић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa