Инфо

24. мај 2012.24. мај 2012.
ОДРЖАНИ “ЛАЗИНИ ДАНИ“

ПРАЗНИК ЛЕКАРСКЕ СТРУКЕ

Крајем прошле седмице одржани 36. “Лазини дани“ у Шапцу. Око 500 медицинских радника из региона присуствовало је бројним курсевима и предавањима на којима је око тридесет стручњака презентовало најновија достигнућа из појединих области
Тродневна манифестација “Лазини дани“ одржана је прошле недеље у Шабачком позоришту. Од четвртка до суботе, бројним стручним предавањима и курсевима присуствовао је велики број медицинских радника из целог региона. Поред стручног, сходно свестраној личности лекара и књижевника чије име слави, програм је био обогаћен и културним садржајем.
На свечаном отварању, уприличеном у четвртак вече, поред др Наде Рувидић, председнице шабачке подружнице Српског лекарског друштва говорили су: заменица градоначелника Шапца Јасминка Ристивојевић, генерални секретар Српског лекарског друштва Недељко Радловић, прим. др Миодраг Срећковић, прим. др Предраг Тојић државни секретар у Министарству за дијаспору, др Стеван Станковић, те поредставнице Културног центра из Шапца Бранка Тодоровић и Библиотеке шабачке Кристина Арсеновић.
-Великих људи углавном се сећамо када обележавамо неке важне датуме, важне годишњице из њиховог живота. Међутим те успомене би требало да негујемо много чешће, готово свакодневно, јер ће нам то доста помоћи да будемо ефектнији у послу који обављамо, постижемо боље резултате ““ истакла је овом приликом заменица градоначелника Шапца и напоменула да је Град до сада са успехом испуњавао свој задатак који се односио на обезбеђивање што бољих услова за рад у здравственим установама чији је оснивач, али и Опште болнице за чије је финансирање надлежна република, оно што преостаје по речима Ристивојевићеве је, побољшање здравствених услуга, а у остварењу тог циља велики допринос имају и манифестације попут “Лазиних дана“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa