Инфо

31. мај 2012.31. мај 2012.
ЈУНИОРСКО ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО У ТЕНИСУ

ШАБАЦ ЦЕНТАР БЕЛОГ СПОРТА

Од уторка до недеље на теренима шабачког клуба “Санрајс“ одржава се јуниорско првенство Србије у тенису. Победници овог такмичења представљаће нашу земљу на европским и светским такмичењима током 2012. године
У организацији Тениског савеза Србије, под покровитељством Града Шапца, на тениским теренима шабачког клуба “Санрајс“, од уторка се одржава државно првенство у тенису за јуниоре. Преко 60 најуспешнијих дечака и девојчица до 18 година, такмичиће се појединачно, у дублу као и мешовитом дублу.
Квалификације у мушкој конкуренцији одржане су у уторак, док су девојчице први пут “одмериле снаге“ јуче. Званично отварање Јуниорског првенства Србије у тенису је заказано вечерас за 20 часова на тениским теренима ТК “Санрајс“ (код Техничке школе“). Истовремено биће отворен и спортски центар “Санрајс“.
-Имамо част и обавезу да организујемо једно престижно такмичење у нашем граду. Колики је значај овог првенства говори податак да ће деца која победе овде представљати нашу земљу на европским и светским такмичењима током 2012. године. Такмичарима је на располагању пет терена, са одличном дренажом, у случају кише. Када је реч о Шапцу, ми имамо одличне представнике: Огњена Трејгута и Предрага Дедића који су у врху ранг листе тениског савеза Србије до 14 година- изјавио је тренер и власник клуба “Санрајс“ Ненад Црногорац и изразио захвалност шабачкој Градској управи, без чије помоћи би, како је навео било тешко бити један од водећих тениских центара у земљи.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa