Инфо

16. мај 2024.16. мај 2024.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Почело обележавање двадесетих Николајевих дана

Николајевци Николају у част

Двадесето издање Николајевих дана. Различити програми и радионице током недеље. Манифестацију отворила представа „Хајде да ширимо љубав“. Успеси ученика и екстерна евалуација показатељ доброг рада
Приредбом “ Хајде да ширимо љубав” коју су припремили ученици четвртог, петог и шестог разреда, под будним оком вероучитеља Мирјане Лазаревић, започело је обележавања дана ОШ Николај Велимировић и двадесета манифестација Николајеви дани.

Фото: Глас Подриња


-Приредба је инспирисана љубављу, као нечим најлепшим што обогаћује и чини живот. Приредба и целокупна манифестација је заједнички подухват баш свих људи који чине нашу школу, то је тимски рад - рекла је Мирјана Лазаревић.

Фото: Глас Подриња


Традиционално, у мају, шабачка основна школа припрема садржај којим ће приближити ученицима постигнућа Владике по којем њихова образовна установа носи име.

- Бројне радионице и различити догађаји у славу владике Николаја Велимировића. Поносни смо на нашу традицију, на прошлост, али и садашњост у којој смо на бројним такмичењима потврдили квалитет рада као и екстерној евалуацији - рекао је директор ОШ Николај Велимировић Ненад Јовић.

Фото: Глас Подриња


Почетку обележавања Николајевих дана присуствовао је и градоначелник Шапца који је пожелео свима у школи да увек теже новим корацима напред у раду.

Фото: Глас Подриња


-Честитам свима у школи и дан школе и одличну организацију ове важне манифестације којом се слави лик и дело Николаја Велимировића. Сви резултати и највиша оцена у екстерној евалуацији говоре о раду у школи, али видим и велику посвећеност и ентузијазам просветних радника и они су пример људи какви су потребни да наш образовни систем напредује - нагласио је у обраћању присутнима градоначелник Шапца др Александар Пајић.

Основна школа „Николај Велимировић“ од 1956. до 2004. носила је име Милеве Косовац. Зграда у којој се данас налази изграђена је 1961. године.
Д. Б.

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa