Инфо

6. јун 2024.6. јун 2024.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ТРАГОМ ФОТОГРАФИЈЕ

Супербајк Крстића крстари градом

Занимљиво возило је била идеја тате Уроша. Поклонио га је себи и деци за рођендан. У вожњи уживају Крстићи, али и сваки мали другар који покаже интересовање. Креативност и пажња инспиришу
Виђени су на Тргу, Старом граду, у Карађорђевој, великом парку... Ни на другим градским локацијама нису страни. Њихову фотографију су нам за прошли број послали читаоци, а Србија упознале преко националние фреквенције, тачније РТС-а. Новостечена слава им годи, али и ремети уживање у вожњи „супербајка“.

Урош и Бојана Крстић из Глоговца имају четворо деце узраста од 3 до 6 година: Касију (6), Константина (5) и близанце Карађорђа и Корнелија (3). Од овог пролећа и ново превозно средство које зову супербајк. Реч је о бициклу са предњом приколицом у који стану сви млади чланови породице Крстић, а често и неко од њихових другара. У смирај дана, када малишани уморни од игре уђу у кућу, тата провоза и маму неки круг.

Крстићи: где год да се појавимо деца која нас виде желе да се провозају, Фото: Глас Подриња


Супербајк је био идеја тате Уроша. Видео га је на интернету и решио да га поклони себи за рођендан. Поклон се показао као одлична инвестиција у више погледа. Цела породица сада лакше крстари градом, а боравак напољу, у природи којем су и иначе били склони, постао је узбудљивији и занимљивији. Са друге стране ту је и популарност. Атрактивна слика срећне породице на бициклима није никог од суграђана оставила равнодушним, а привукла је и пажњу медија.

-Навикли смо да проводимо време заједно. Научили смо на природу. У Шапцу смо по парковима, на Старом граду, на Сави... Када смо у Глоговцу, често идемо на Дрину. Супербајк нам је омогућио да брже и сигурније прелазимо са једне локације на другу, а упознали смо и велики број нових другара, јер где год да се појавимо деца која нас виде желе да се провозају- објашњава за „Глас Подриња“ Урош Крстић, пољопривредник из Глоговца и тата са пуним радним временом.

Атрактивна слика срећне породице на бициклима није никог од суграђана оставила равнодушним, а привукла је и пажњу медија


Мама Бојана, дипломирани хемичар, каже да њиховој деци помоћ одраслих у игри углавном не треба. Четворо их је, научили су да се забаве сами, али воле и додтану пажњу. На телефоне и игрице нису научили. Од најмањег узраста их усмеравају на кретивност, покрет и природу. Супербајк је супер средство за игру, вожњу и забаву.

-Са супербајком је супер вожња. Лакше се пребацујемо са места на место и обиђемо више игралишта за један дан- истиче мама Бојана и подвлачи да деца нису „природни овисници“ о техничким уређајима, како их последњих године често оптужују, него да њихова интересовања у најранијем периоду обликује пажња и креативност родитеља. А овај пар са четворо и идејом и жељом петог детета и једно и друго поседује.
Т.Т.

Најновији број

18. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa