Инфо

7. јун 2012.7. јун 2012.
ПРЕД СУТРАШЊУ ГРАДСКУ СКУПШТИНУ УЧВРШЋЕНА КОАЛИЦИЈА

ПРИРОДНИ ПАРТНЕРИ

Након потписивања коалиционог споразума са УРС, ДС у Шапцу прошлог петка проширио владајућу већину са одборницима СПО и ЛДП
Потписани споразуми значе да ће основу власти у Шапцу поред Демократске странке и Уједињених региона Србије, као и у претходне четири године, чинити одборници Либерално демократске партије и Српског покрета обнове. Од 69 одборничких мандата, нашој коалиционој групи припада 42. За петак, 8. јун, заказана је Конститутивна седница Скупштине града, и тај датум ће буквално означити крај “приче“ о изборима и почетак интензивних радова на реализацији свих обећања ““ истакао је председник ГО ДС Миодраг Филиповић.
Да је коалициона сарадња и до сада била на високом нивоу поручио је председник ГО СПО Живојин Вулетић, и напоменуо да је Шабац од 2000. године до данас изгледом постао прави европски град, те да је у будућности приоритет оживљавање привреде овог краја, што би на дуже стазе довело до смањења стопе незапослености.
-Владајућу коалицију у Шапцу чиниће странке које су то чиниле и протекле четири године. Сама чињеница да је број освојених мандата повећан са 36 на 42 говори о претходном раду. Односно, то је одличан показатељ да су грађани вредновали учињено и указали нам још веће поверење ““ рекао је председник ГО ЛДП Милан Чичулић, и изразио наду да ће локлана владајућа коалиција у садејству са новом републичком Владом створити услове за бољи живот наших суграђана, али и житеља Србије уопште.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa