Инфо

14. јун 2012.14. јун 2012.
ШЕСТИ ТРКАЧКИ ДАН НА ХИПОДРОМУ У ШАПЦУ

МОЦАРТ ПРЕ СВИХ

У Листед трци дана “ Меморијал Срећка Марића“ победио Мр Моззарт из штале Тешић, власника Слободана Тешића, кога је јахао Жељко Илић
Изузетно топао дан на хиподрому у Шапцу, прошле суботе обележила је Листед трка четворогодих коња из домаћег одгоја, “Меморијал Срећка Марића“ у којој је победио Мр Моззарт, вижљасти ждребац Слободана Тешића из Београда, кога је врло вешто јахао Жељко Илић. Кладионичари су били на великим мукама, јер се у старт машини нашло доста притајених фаворита.
Тадија из штале Илије Тадића, на циљ је стигао други, док се Иво Џима штале Антилоп морао задовољити трећим местом. Четврта је била Мала Муња са Крстићем у седлу.
И овај тркачки дан на хиподрому у Шапцу протекао је у пријатној атмосфери. Тркачка стаза била је добро припремљена и безбедна, а улаз бесплатан.
Резултати осталих трка: Прва трка овог дана је била Хандикап за трогоде и старије коње на 1.100 метара. Победио је Лазардан. Други је био Мајор Дуле, трећи Бонес Цоллецтор, а четврти Мy Беттy Бооп.
У другој трци двогодаца, под називом Копејка на 1.000 метара победила је Цхамаи. Друга је била Сњеет Цаке, трећа Грациас А ла Вида, а четврта Лепо Око.
Трећа трка под називом Лајка, била је резервисана за трогодце. Победио је Луџ из Босне и Херцеговине. Други је био Вигор, трећи Де Мол, а четврти Ренгy.
Код галопера у сулкама највише успеха имао је Лудвиг Ван Гиле у чијим сулкама је био Васић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa