Инфо

14. јун 2012.14. јун 2012.
КЊИГА“ТРАКА ЈЕДНОГ ВЕКА“ У НАРОДНОМ МУЗЕЈУ

ЖИВОТНО СЕЋАЊЕ МОМЧИЛА БОШКОВИЋА

Новинар од главе до пете, кога би пожелела свака редакција, рекао Драган Мићић, а примаријус доктор Предраг Тојић потенцирао на мелодрамском почетку, хроници предратне Србије, ратног и поратног Шапца, града Бошковићеве младости
Препуна сала Народног музеја. Много поштовалаца и пријатеља. Доста знатижељника и сталних гостију Народног музеја, дошли су протеклог петка, увече у велику салу Народног музеја да присуствују промоцији прве књиге “Трака једног века“ о доајену новинарства Момчилу Д. Бошковићу, који је после неколико година просветног рада у Шапцу, постао новинар, извештач Вечерњих новости, а најдуже Радио Београда (дописник из Подриња и Колубаре) у коме је и пензионисан као главни и одговорни уредник ове реномиране медијске куће.
- Рекао бих да је реч о Трци, пре него Траци једног времена. Момчило Бошковић је новинар од главе до пете и свака редакција би га пожелела. Срећан сам што је завртео траку живота, која тражи увек нова ишчитавања и у којој се никада не може све рећи. Без обзира што му је отац Ужичанин, он рођен код Новог Пазара, увек је говорио и каже да је Шапчанин, будући да је у овом граду провео најлепше године живота и увек му се радо враћа, истакао је у уводној речи Момчилов дугогодишњи пријатељ и колега Драган Мићић наглашавајући да искусан новинар, какав је Бошковић никада не одлази у пензију.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa