Инфо

14. јун 2012.14. јун 2012.
МЛАДИ ИСТОРИЧАРИ ИЗ „ЈЕВРЕМОВЕ“ ШКОЛЕ

МЕЂУ НАЈБОЉИМА У СРБИЈИ

На републичком такмичењу одржаном 12. маја у Ивањици и ове године постигнути изузетни резултати. Ева Јанковић и Јелена Бугарчић, ученице седмог разреда, и Никола Пајић, ученик осмог разреда, били су међу четворо основаца који су представљали Шабац на овом такмичењу
У шестом и седмом реазреду Никола Пајић освајао је прва места на општинским и окружним такмичењима. У седмом је први пут имао право да учествује и на републичком. Тада је освојио треће место. Ове године резултат је био нешто мало слабији.
-За мене је тамичење увек било изазов. И ове године уложио сам доста труда и то се исплатило. Задовољан сам постигнутим резултатом, иако нисам успео да поновим успех од прошле године. Освојио сам шесто место. Ово такмичење памтићу и по лепом проводу и дружењу са осталим ученицима током два дана колико смо провели у Ивањици - рекао је Никола.
Ева Јанковић и Јелена Бугарчић као ученице седмог разреда први пут имале су прилику да учествују на републичком такмичењу. Обе су на окружном освојиле треће место, а на републичком шесто и седмо.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa