Инфо

14. јун 2012.14. јун 2012.
БИБЛИОТЕКА ШАБАЧКА

МАЛИ САМ АЛИ КЊИГУ ВОЛИМ

У оквиру пројекта „Рођени за читање“ прошлог петка, 8. јуна, организовано дружење са бебама и њиховим родитељима. Новоучлањеним малишанима подељени поклон пакети
Најмлађи становници Шапца и околине имали су прилику да осете сву привлачност света књига и бајки прошлог петка у дворишту Библиотеке шабачке. Ауторка пројекта „Рођени за читање“ Драгана Гајић и остало особље пружили су малишанима и њиховим родитељима незаборавне тренутке испуњене сликовницама, музиком и незаобилазним Библишом и Библином.
-Пројекат „Рођени за читање“ Дечјег одељења Библиотеке шабачке спроводи се већ годину дана. Ово је само један у низу дружења у библиотеци. Овом приликом желели смо да све наше мале и нове чланове дарујемо пригодним поклон пакетима. Пројекат је први пут настао у Италији 1999. године и по угледу на свет Библиотека шабачка је једина библиотека у Србији која се бави децом од рођења па до треће године ““ нагласила је Драгана Гајић.
Пројекат има за циљ најраније усмеравање малишана ка књигама како би се стекла основа за њихово даље образовање. Родитељско гласно читање у најранијем периоду предуслов је за развијање дечје љубави према књигама.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa