Инфо

14. јун 2012.14. јун 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: СУСРЕТИ ОБУЋАРА

ДАН “ЂОРЂА С“

Предузеће “Ђорђо С“ доо из Владимираца, домаћин је трећег интернационалног сусрета „ОБУЋАРИ БЕЗ ГРАНИЦА“, који ће се одржати у Владимирцима у суботу 16.06.2012. године на Спортско рекреативном центру.
Ова традиционална манифестација представља спортско дружење Обућара Европе, које спаја заједничка пословна сарадња на изради познате трекинг обуће из програма Горотекса, која представља најквалитетнију планинарску обућу у свету.
Владимирце ће у суботу посетити преко 1.000 учесника овог спорстког дружења и то представника следећих произвођача обуће: „МАИНДЛ“ ““ НЕМАЧКА, „ПЛАНИКА-Турнишче“- Словенија, „БЕМА“ ““ Бањалука, „САНИНО“ - Дервента, „САНИНО“ ““ Прњавор, Република Српска, „БМГ“ - Вараждин, Хрватска, Галамбош Мађарска, „ДАГ-ЦО“ -Рума и „ЂОРЂО С“- Владимирци
Први сусрети обућара Европе одржани су у Словенији, у организацији Планике из Турнишча, док су други сусрети одржани у јуну 2011. године у Бања Луци, где су представници “ЂОРЂА С“ из Владимираца заузели екипно И место, при чему су стекли право да се треће дужење обућара Европе одржи у Владимирцима, које до сада нису имали овакав интернационални сусрет.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa