Инфо

14. јун 2012.14. јун 2012.
ЗА ЧИСТИЈУ РАЂЕВИНУ

ВОЛОНТИРАЛО ПРЕКО 500 ОСОБА

Акција „Велико спремање Србије - За чистију Рађевину“ спроведена је 9. јуна 2012. године у нашој општини где је учествовало преко 500 волонтера
Најмасовнија волонтерска акција чишћења отпада, која се организује по трећи пут широм Србије, одвија се у оквиру акције „Очистимо Србију“ коју је осмислило Министарство животне средине, рударства и просторног планирања.
У Крупњу је спроведена велика акција чишћења отпада у свим насељеним местима, а у њу се укључила и Канцеларија за младе, јавна предузећа, школе, удружења, организације и грађани. Акција је почела у суботу, 9. јуна у 8 часова.
Месне заједнице су углавном саме одређивале приоритетна места за чишћење, а углавном су се чистили прилазни путеви насељеним местима, обале река, излетишта, док су ученици и наставници, професори основних и средњих школа очистили своја дворишта. Волонтери су чистили паркове и улице.
У акцији „Велико спремање Србије - За чистију Рађевину“ учествовало је преко 500 волонтера, сакупљено је 579 врећа отпада. Механизацијом је очишћено 57 метара отпада.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa