Инфо

21. јун 2012.21. јун 2012.
У КРУПЊУ ОДРЖАНА

КРКУШИЈАДА

Општинска организација спортских риболоваца „Змајевац“, организовала је у недељу 17.јуна 2012.године, традиционалну спортско-туристичку манифестацију „Кркушијада 2012“
У раним јутарњим часовима организовано је такмичење у пецању кркуше и пастрмке у јуниорској и сениорској конкуренцији. Најзанимљиви део било је такмичење у кувању пасуља и рибље чорбе, у којем је учествовало укупно 16 екипа из наше и суседних општина.
Жири није имао нимало лак задатак да прогласи најбоље.
У пецању кркуша и пастрмке у категорији сениора, најбољи су били: Љубосав Николић из Осечине, Ђорђе Марковић из Крупња и Југослав Лазић. Најуспешније међу сениоркама су: Верица Гавриловић из Лознице, Љиљана Танасић из Лознице и Сњежана Стевановић из Лознице. У категорији јуниора истакли су се: Ђорђе Павловић из Ликодре, Милош Ђокић из Крупња и Милош Николић, а међу јуниоркама: Ана Лазић из Пецке и Слађана Митровић из Крупња.
Најбољи у кувању пасуља биле су екипа из Ликодре (Крупањ), затим је друго место освојила Канцеларија за младе Крупањ, док је треће место освојила екипа „Боја Чађавица“ такође из Крупња.
Најбољи у кувању рибље чорбе биле су екипе „Дрина“ из Великог Зворника, друго место освојила је екипа из Богатића,а треће место екипа „Шећер“ Брштица (Крупањ).

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa