Инфо

21. јун 2012.21. јун 2012.
КОЦЕЉЕВА

ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРИЈЕМ ВУКОВАЦА

Председник коцељевачке општине Верољуб Матић угостио је прошлог петка у сали Скупштине општине најбоље ученике из основне и средње школе и уручио им књиге. Носиоци Вукове дипломе као и ђаци који су постигли запажене резултате на бројним такмичењима биће награђени излетом на Сребрно језеро почетком наредног месеца као и бесплатном сезонском картом за базен у Коцељеви.
На подручју коцељевачке општине основну школу завршило је 23 вуковца. Просек од 5,00 на крају основношколског образовања има 14 ђака из Коцељеве, троје ученика из Драгиња колико их је и у Доњем Црниљеву, два су у Свилеуви и један у Каменици. Најбоља међу најбољима у својој генерацији је Јелена Глишић из Коцељеве.
Све петице у књижицама имале су и две средњошколке. Једна од њих је Сања Бранковић из Коцељеве која је проглашена за ђака генерације. Она је истакла да је пре четири године имала дилему шта да упише након основне школе.
- Одлучила сам се за Средњу школу у Коцељеви и знам да нисам погрешила што сам школовање наставила у свом месту. Верујем да ћу успети без проблема да упишем економски факултет - рекла је Сања.
Обраћајући се најбољим свршеним основцима домаћин овог пријема, председник општине Верољуб Матић истакао је да је Средња школа у Коцељеви најбољи избор, да пружа перспективу даљег школовања и стицање знања и вештина.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa