Инфо

21. јун 2012.21. јун 2012.
КОМПАНИЈИ „САНИ ГРОУП“ УРУЧЕН СЕРТИФИКАТ ИСО 9001

СВЕТСКИ ПРИЗНАТ КВАЛИТЕТ

Пословни систем „САНИ ГРОУП“ добио је још једну потврду квалитета у раду издавањем сертификата ИСО 9001, чиме се свртао у ред малобројних српских компанија чије су пословне активности у складу са међународним стандардима. Интернационални сертификат, у присуству чланова Регионале привредне коморе Ваљево, уручили су представници међународне сертификационе куће „ТÃœВ СÃœД“.
Током 23 године рада позитивна пословна искуства и константно подизања квалитета основне су карактеристике компаније „САНИ ГРОУП“. Уручивањем међународног сертификата, којим се признају стандарди у пословању, потврђена је лидерска позиција коју шабачка фирма има у пословном окружењу. Весна Стојаковић, директор маркетинга, истиче да је основни приоритет у пословању компаније врхунски квалитет.
- Квалитет више не подразумева само позитивне оцене клијената и потрошача већ и да будете признати од ваших партнера и свих осталих чинилаца који се појављују на савременом тржишту. Бити признат, а за то имати и међународну потврду, значи да са сигурношћу можемо напред. Ово је за нас велики успех, јер верујемо да ћемо направити велику разлику у односу на конкуренцију на тржишту, јер овим сертификатом поручујемо нашим клијентима и потрошачима да нам је основна мисија да на врхунски квалитетан начин задовољимо њихове потребе.
Осим врхунског квалитета у раду, компанију „САНИ ГРОУП“ карактерише и друштвено одговорно понашање, сматра представник Регионалне привредне коморе Ваљево Божа Јанковић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa