Инфо

21. јун 2012.21. јун 2012.

Благовремено и истинито информисање грађана ““ један од најважнијих задатака локалне самоуправе

Градоначелник Шапца Милош Милошевић састао се данас са председником Управног одбора и главним и одговорним уредником листа „Глас Подриња“ Слободаном Теодоровићем, који га је упознао са новинама у раду и организацији руковођења на које обавезују законске измене, као и са предстојећом Скупштином акционара на којој ће бити изабрано ново руководство ове медијске куће.

Градоначелник Шапца изразио је задовољство досадашњом сарадњом са листом „Глас Подриња“, захваљујући чему је локална самоуправа у великој мери испунила обавезу благовременог, објективног и истинитог информисања грађана. Градоначелник је подржао уређивачку политику „Гласа Подриња“ и истакао очекивање да ће сарадња бити још успешнија, у интересу грађана Шапца.

Како је навео Слободан Теодоровић, планови су усмерени ка још савременијем концепту недељника који, као локална медијска кућа, ужива највеће поверење грађана. Циљ је и повећање тиража листа, чему ће осим квалитетног рада запослених, допринети и ново руководство које очекује подршку Скупштине акционара, а које би чинили: Слободан Теодоровић као извршни директор, и Одбор директора на челу са Велимиром Милошевићем и Александром Живановићем.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa