Инфо

28. јун 2012.28. јун 2012.

СЕРВИС И ЗНАЧАЈ ОРИГИНАЛНИХ РЕЗЕРВНИХ ДЕЛОВА

Оригинални резервни делови гарантују континуирани квалитет Вашег возила. Чак и након много пређених километара, добро позната безбедност и квалитет поуздани су као и првог дана. Поред техничког квалитета, оригинални делови нуде и додатне предности: дуговечност Вашег возила и поузданост у сваком тренутку.
У Шапцу тренутно послују овлашћени сервиси многих светски познатих компанија. Истраживање које смо спровели одвело нас је до тренутно најпозантијег бренда у свету, компаније Мерцедес-Бенз. Ево шта је њихова препорука када су у питању резервни делови:
При куповини резервних делова, нека Ваша опција увек буду оригинални Мерцедес-Бенз делови, јер управо тај избор обезбеђује низ предности:
Гарантовану усклађеност до наситнијих детаља, са оригиналним спецификацијама
- Прецизност при склапању делова без премца
- Најновију технологију при изради делова
- Тестове квалитета и функционалости пре уградње у Ваше возило
Безбедност
- Гаранцију произвођача
- Максималну безбедност свих учесника у саобраћају
Доступност код Ваших локалних Дилера и Сервисера
- Константан лагер резервних делова
- Ниво услуге гарантован од стране овлашћених Дилера и Сервисера
Дугорочну уштеду и економску ефикасност
- Оптималан век резервних делова и компоненти
- Најбољи однос вредности и утрошеног новца
Наше тржиште преплављено је неоригиналним резервним деловима, а посебно тзв. деловима за прву уградњу Мерцедесових добављача, који могу бити ИИ или чак ИИИ класе квалитета, и наравно, копијама произведеним ван сваких, не само Мерцедес-Бенз, стандарда квалитета. Овакви делови ће у експлоатацији сигурно довести до великих хаварија на возилима, које, осим великих трошкова, проузрокују велике непријатности и директно утичу на безбедност путника. Сви делови чине целину. Не прихватајте ништа осим најбољег! Сачувајте своју инвестицију уградњом оригиналних Мерцедес-Бенз резервних делова, и наставите да уживате у перформансама, стилу, комфору и безбедности коју очекујете од свог возила. Инсистирајте на најбољем, и не правите компромисе.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa