Инфо

28. јун 2012.28. јун 2012.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

СЛОЖИЛИ СЕ ДА СЕ ДОГОВОРЕ

Ови наши се сложили да се сложе и договорили да се договоре. Утом ће и Влада.
Неки међу нама се питају да ли ће та Влада, ако икада буде изабрана, платити пенале односно некакву одштету народу због оволиког разигравања око формирања. Да је народ тако килаво излазио на изборе, никада они не би имали те шансе за ове игре без граница.
Недавно објавили вест на телевизији “Формирана Влада“. И таман смо помислили да су се ови наши дозвали памети, кад оно, односи се на Грчку. Тамо пожурили да среде стање. Код нас је, изгледа, све већ сређено.
Судећи по јавном дугу Србије, који су ових дана неки званичници обелоданили, нема потребе током лета ићи у Грчку. Већ ове јесени имаћемо Грчку овде.
Кад ли ће већ коначно доћи та наша Влада, па да ови поскупе струју. Данима плачу над судбином електропривреде.
Питамо се, шта ли се променило у односу на она времена, о којима је Душан Радовић, записао: “Испод нас су велике кошнице савезне и републичке администрације. Мед ће се делити путем штампе, радија и телевизије“.
Прва мера нове социјалистичке француске Владе била је смањење министарских плата за трећину. Можда зато наши социјалисти затежу.
Ових дана су се у Београду, додуше вербално, сукобили партизани и четници. Ко каже да се историја не понавља. Бар код нас.
На телевизији почело емитовање серије “Срећни људи“. Ајд“™ сад што није важно који је то пут, већ што није јасно на које то срећне људе у Србији мисле они који емитују серијал.
Уствари, ко је срећнији, они што са нејефтином струјом плаћају телевизијску претплату, или они што је примају а праве јефтин телевизијски програм.
А кад је у питању европски фудбалски шампионат, сад видимо да је добро што нисмо и ми Срби тамо играли. Како би, на пример, победили Немачку, па да нас она Меркелова још више узме на зуб, јер неки веле да је и она играла фудбал за мушку екипу тамо њеног кантона. Не би смели победити ни Русију, куд јада, да Путин после не постави Дачића за премијера. Па не би смели победити ни Италију, одвели би нам “Фијат“ из Србије. И Шпанци би протерали наше мафијаше који су тамо нашли станиште, Грци би нам ускратили сунчање и купање... и тако редом. Боље је ипак да се с играмо сами!

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa