Инфо

5. јул 2012.5. јул 2012.

ПРИОРИТЕТ УПРАВНИ И НАДЗОРНИ ОДБОРИ

Новоизабрани председник Скупштине општине Коцељева Владан Јанковић потврдио је да је у припреми нова седница, која ће бити одржана наредног четвртка. Он је оценио да је стари скупштински сазив функционисао веома добро и изразио очекивање да ће и нови бити ефикасан у раду.
Видећемо да ли ћемо имати опозицију. У протекле четири године је практично нисмо имали. Тренутно имамо 18 одборника Групе грађана са листе актуелног председника општине који су у позицији и са којом је и један одборник Уније Рома Србије као и три одборника Јединствене Србије, а на прошлој седници и представница ПУПС-а је учествовала у раду, док су одборници СПС изашли из сале - рекао је Јанковић.
Према речима новоизабраног председника скупштине, осим припремања нове седнице, приоритет у ближој будућности је и да се заврше избори управних и надзорних одбора у предузећима и установама.
Владан Јанковић из Брдарице рођен је 1975. године. Завршио је средњу економску школу, трговачки смер и до сада није имао радног искуства. Ожењен је и отац једног детета. Политиком се бави од 1994. године.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa