Инфо

5. јул 2012.5. јул 2012.
КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

МАРКОВИЋ ПРЕДСЕДНИК, СКУПШТИНА СИМЕУНОВИЋУ

Уз усвојен извештај изборне комисије општине Владимирци и потврђивање мандата 25 одборника приступило се гласању за челне људе општине. Председник Скупштине је са 17 гласова одборника постао члан СПС Драган Симеуновић а његов заменик Марјан Мијаиловић из ЈС.
-Ради се о озбиљној групацији људи који имају већину и то стабилну тако да је очекивати да и у ово бременито време са свим проблемима изађемо на крај на задовољство свих, зборио је Симеуновић а његов заменик у истом стилу.
За секретара СО је постављена Биљана Стефановић радник општине Владимирци. До избора председника седницу су водили најстарији одборник Бранислав Пантелић а потом током гласања за председника СО Крстивоје Рашковић. Чланови комисије за гласање су били Небојша Петронић, Милија Гагић и Маја Петровић.
Потом се приступило гласању за председника општине, његовог заменика и општинско веће. Тим окупљен око досадашњег председника Владице Марковића завредео је поверење у нове четири године. Заменик Дејан Нешић и чланови општинског већа Миодраг Ловчевић, Стана Ајдуковић, Далиборка Ковачевић, Мирко Лазаревић, Милан Павловић, Јован Недељковић и Синиша Аврамовић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa