Инфо

5. јул 2012.5. јул 2012.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

ЗВЕЗДЕ ПАДАЛИЦЕ

Оно што смо писали у једном од прошлих бројева за Ивицу и Марицу, ето, ипак, је тачно. Ивица је обрлатио Марицу, и сад чекају принову, министре. Нека им је срећно и берићетно. И нама са њима.
Астролози кажу да је главни разлог за несастављање Владе, неповољан положај звезда, те да кретање Венере утиче на наша политичка збивања. Додуше, наши политичари су већ поодавно постали звезде, али ни сами нису свесни да су они звезде падалице.
Кажу званичници да је празна државна каса. Па шта, зашто би се и државна каса разликовала од народне, односно оне коју имају, или немају, грађани. Код већине људи у овој земљи на брдовитом Балкану, каса је одавно празна. Па опет се живи.
Један од оних што је оптужен за малверзације веће од 58 милиона динара у руднику Колубара, неки дан плакао на суђењу. Па шта, сад треба да плачу и оштећени радници.
Министар финансија Грчке поднео оставку. Грци баш имају среће, нас тако нешто неће. Ми тек треба да га изаберемо. Или продужимо мандат досадашњем. Свеједно.
Као будућа чланица Европске уније и Србија сад увела санкције Сирији, Ирану и Белорусији. Ето ти га на, што би реко наш народ. Видела жаба да се коњи кују па и она дигла ноге. Ми смо изгледа баш заборавили како је то бити под санкцијама. Или смо политички кратке памети кад нам Европа и сад уводи санкције да их ми уведемо другоме.
Дигла се читава паника око једног учитеља који је туберкулозан предавао у једној београдској школи и заразио неколико ученика. Има у овој земљи и много опаснијих болесника али ипак раде са народом. Изгледа да смо сви заражени од којекаквих болести, пре свега нерадништва, беспариштва, политиканства...
Новинари су истраживали сксорашње експлозије по Београду и кажу да су то обрачуни црногорске мафије. Па наравно, Београд је само географски на ушћу Саве у Дунав, иначе то је већ одавно главни црногорски град.
На острву Пинта у архипелагу Галапагос, недавно је преминула стогодишња џиновска корњача, редак примерак те врсте. На срећу, наш Кркобабић се добро држи.
Двојица Иранаца осуђени су на смрт јер су конзумирали алкохол. Наиме, у тој земљи особа која попије једну чашу алкохола одмах се кажњава са 80 удараца бичем, а ако и трећи пут буде ухваћена да пије алкохол, прети јој смртна казна. Да је и код нас тако сви ми би били избатинани а многи засигурно и стрељани.
Један хрватски сликар тврди да је хрватски ген нађен у раси мелунгеон, која је настала мешањем индијанаца, црнаца и белаца, те да од те расе потиче и садашњи председник Америке Обама. Ето, а ми тек сад сазнајемо да у суседству имамо и претке индијанаца.
Уствари, ако је тачно то за Хрвате и индијанце, онда је јасно зашто су нас Амери бомбардовали.
Још веле да су хрватски поморци били и на Колумбовом броду приликом открића Америке. Тако и ми тврдимо да су на овим просторима прво настали Срби, па тек онда амебе!

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa