Инфо

12. јул 2012.12. јул 2012.
ДЕВОЈКА ИЗ ГРАДА

НА ШАБАЧКОЈ КАЛДРМИ

После скоро три месеца рада екипа аматерског филма „Девојка из града“ почела је у уторак, 10. јуна, са снимањем сцена у Шапцу. За прву градску клапу изабрали су улицу Војводе Бране која још увек одише аутентичношћу прохујалог времена.
-Последњих месец дана снимали смо у Жабару и Мишару. Сада смо дошли у Шабац. Хвала богу време је лепо. Ни врућине нас не ометају. Уз доста течности, позитивну енергију све то иде како треба. Надам се да ће у новембру, када буде била премијера, испасти један леп пројекат, једна лепа прича која ће људима бити крај срца. Овај пројекат је много озбиљнији од оног претходног тако да се надам да ће публика видети да смо и ми сами као млади људи, као људи уопште у овој филмској причи, порасли - рекао је Душан Симић, сценариста и редитељ.
Ни киша, која их је пратила током маја када је пала прва клапа, ни температура преко четрдесет степени није сметала овим младим филмским ентузијастима у остварењу њиховог новог пројекта. Међу добро уиграном екипом нашла се и Вања Павловић, фатална девојка из града, којој је ово прво појављивање на филму.
- Снимање је супер. Лепо је почело. Први пут сарађујем са овом екипом. Задовољна сам. Са њима бих учествовала и у другим пројектима - рекла је Вања.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa