Инфо

19. јул 2012.19. јул 2012.
ПЛИВАЊЕ

СТИЖУ НОВИ ПЛИВАЧИ

Из Ватерполо клуба „Шабац“ за наредне дане најављују завршно полагање доскорашњих непливача, које ће пливачки стручњаци још једном проверити, и званично потврдити колико је наш град добио нових пливача
Интензивне активности обуке непливача, као и програми обуке будућих ватерполиста настављају се новим циклусом обука непливача и осталих клупских програма, а упис заинтересованих је почео 15. јула, и траје до 1. августа.
Како је „Глас Подриња“ већ обавестио своје читаоце, сви програми могу се изводити у четири понуђена термина и то у преподневним терминима од 9 до 10, и од 10 до 11 часова, а у поподневним терминима програми се изводе од 18 до 19, и од 19 до 20 часова.
За све заинтересоване предвиђени су програми: обука непливача, обука пливачких техника (краул, леђни краул, прсна техника, делфин). За оне који су већ савладали пливање предвиђена је школа ветерпола.
Пријаве могу да се попуне на рецепцији СД „Темпо“, СРЦ „Крсмановача“, а све додатне информације могу се добити позивом на телефон 064 1516431, или на Фејсбук страни Ватерполо клуба „Шабац“.
У клубу „Шабац“ истичу важност организације рада, као и стручности људи који су ангажовани у раду са децом, будућим пливачима и ватерполистима. Свакога тренутка у базену и ван њега, током сваког термина за обуку, са полазницима обуке су врхунски стручњаци обучени управо за овакве активности. Извођачи свих програма су професори физичке културе, виши физиотерапеути и инструктори пливања.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa