Инфо

19. јул 2012.19. јул 2012.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

ПРЕЛАЗНИ РОК

Прелазни рок за политичаре у Србији, упркос летњим одморима, још није завршен. Неки “радикали“ постали су “напредни“, неке “демократе“ сад играју за “уједињене“ а неки из подсавеза наступаће за “социјалисте“... Играћемо се још.
Има предлога да се у Србији више не одржавају избори. Јефтиније је, практичније а и чему бирати кад може овако. Тома, Ивица, Млађа, Вучић, Кркобабић, и помало Палма. Па опет, помало Палма, Тома, Ивица, ... и наравно Џеј.
Неки наши политичари ако нису у власти мисле да треба да буду и против народа, грле се са тамо неким. Има примера. Српских.
Требало би деци објаснити да у животу није исто као у политици. Нису у животу они најгори, најчешће и најбољи.
Недавно су у једном српском граду похапшени неки просветари који су фалсификовали дипломе. Само неколико и само у једном граду.
А шта ли смо ми сад мислили да се више неће кажњавати то издавање лажних диплома.
У неким градовима Србије организована кампања усвајања паса. И ако ништа нема са тим, у истој тој Србији, у последње време на улици пронађено неколико новорођенчади.
Коме ли је ово човечанство већи пријатељ, псима или људима.
Бивши италијански премијер Берлускони најавио да се враћа у политику. Изгледа да му је она клинка са којом се спанђао сад постала пунолетна.
Па Србија сад има и академију дебелих. До душе телевизијску, ал“™ академија је академија. За очекивати је да сад ови новопечени академци једног дана, по угледу на оне праве, начине меморандум и опет закувају неку чорбу. Јер, дебели не размишљају да је неко због њих остао мршав!

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa