Инфо

2. август 2012.2. авг 2012.
НОВИ ПЕУГЕОТ МОДЕЛ 208 ПРЕМИЈЕРНО ПРЕДСТАВЉЕН У ШАПЦУ

ГРАДСКИ КИЦОШ НА ШАБАЧКИМ УЛИЦАМА

Компанија „Сани Гроуп“ са поносом је у оквиру регионалне промоције претпремијерно представила најновији модел Пеугеот сегмента малих, градских аутомобила - Пеугеот 208. Од легендарне 205-ице, преко познатих модела 206 и 207, најмлађи „лав“ успешно наставља корацима француског произвођача који је један од лидера у овом сегменту возила
Представници бројних регионалних новинарских редакција имали су прилику да међу првима упознају најновији модел Пеугеот 208. У кругу пословног комплекса компаније „Сани Гроуп“ у петак , 27. јула одржана је манифестација Опен Даy током које је новинарима и посетиоцима представљен најновији градски ауто познатог француског произвођача Пеугеот.
-Имамо велику част и задовољство да смо у сарадњи са овлашћеним увозником Пеугеот возила и скутера „Верано Моторс“ Београд грађанима Шапца успели да претпремијерно представимо најмлађег „лава“. Иако ће овај модел своју промоцију у Србији имати тек у октобру у договору са пословним партнерима, а и узимајући у обзир значај тржишта западне Србије и Срема, одлучили смо да организујемо манифестацију Опен Даy. Позиву да међу првима виде и возе нови Пеугеот 208 одазвали су се најпре новинари бројних регионалних медија, а потом и грађани Шапца и околине - каже за „Глас Подриња“ директор маркетинга и продаје компаније „Сани Гроуп“ Весна Стојаковић.
Инструмент табла и команде, доносе бројне новитете. Командном таблом доминира екран осетљив на додир, који нуди приказ бројних релевантних информација. Обруч волана је смањен, а присутни су и многи луксузни детаљи, преузети из виших сегмената. Иако се претходни наводи примарно односе на највиши пакет опреме љубитељи Пеугеот возила биће пријатно изненађени и јефтинијим верзијама.
Пеугеот 208 је краћи од свог претходника за чак 7 центиметара, мада је међуосовинско растојање остало непромењено, путницима је на располагању додатних 5 центиметара за колена, док је запремина пртљажника порасла са 270 литара, на 285 литара. Модел 208 у просеку је лакши за 110 килограма од свог претходника - основна верзија модела 208 тежи свега 975 килограма.
Током манифестације велико интересовање медија изазвао је и импознатни простор сервисног центра који доминира пословним комплексом компаније „Сани Гроуп“. На преко 1000 метара квадратних сервисни центар са најмодернијом опремом и алатима одговара свим строгим стандардима ПСА групе. Ови стандарди подразумевају врхунски квалитет услуге и односа према клијентима: сервисни центар располаже најмодернијим дијагностичким уређајима за возила „Пеугеот“ и „Цитроен“, алатима и компјутеризованом опремом последње генерације.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa