Инфо

16. август 2012.16. авг 2012.
МЛАДИ ТАЛЕНАТ

ИДОЛИ ЏАСТИН И СЕЛЕНА

Десетогодишња Шапчанка Наталија Гајић завршила је четврти разред ОШ “Вук Караџић“ и већ пет година свира клавир у школи “Арт студио“ код професора Иванке и Бранка Ђурковића.
-Када сам видела друге како свирају клавир одмах сам знала да и ја то желим. Покушали су да ме убеде да свирам виолину, али нисам хтела, каже Наталија.
Школа има осам ученика. Сви се друже, радним данима свирају по два сата, али викенди су им најзанимљивији.
-Суботом и недељом некада вежбамо и по шест сати. Колико се коме свиди толико и остане. Донесемо ручак, имамо чак и кревет ако неко хоће да се одмори. Нема напорног рада. Забављамо се. Вежбамо, али се и играмо. Не сматрам то као обавезу. Свирање клавира није тешко. Техника, вежбање и памћење ““ све је у томе.
Школа једном годишње организује фестивале, а неколико пута годишње концерте. Наталија са пет фестивала има четири дипломе и две плакете.
Поред клавира талентована је и за соло певање па упоредо пева и у хору “Вива“, а последњих годину дана најмлађи је члан хора “Шабачко певачко друштво“, некадашњи “66 девојака“. Планира да упише средњу музичку школу, као и да заврши музички факултет. Када порасте желела би да се бави певањем.
-Највише волим страну музику и Џастина Бибера. Желела бих да једног дана будем позната као он или Селена Гомез. Волела бих да снимим албум, али има времена за то, наводи Наталија и додаје да се неће пријављивати за такмичење Звезде Гранда.
Слободно време проводи са другарицама у шетњи градом или у вожњи бициклом. Разговор са Наталијом у просторијама “Гласа Подриња“ завршио се њеним питањем “Да ли вам је овде некад долазио Џастин Бибер?“

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa