Инфо

6. септембар 2012.6. сеп 2012.
БОКС: НОВИ ИЗАЗОВИ ПРЕД ПРВИМ БОКСЕРОМ СРБИЈЕ

ШАНСА ЗА СРПСКИ БОКС

Љубомир Марјановић, капитен боксерске репрезентације Србије и члан БК „Живорад Рајшић“, после летње паузе интензивирао је припреме за предстојећа такмичења. Он се нада ће успеси појединих спортиста у борилачким вештинама на Олимпијским играма у Лондону допринети популаризацији индивидуалних спортова, између осталих и бокса.
Напорни тренинзи и припреме за предстојећа такмичења постали су свакодневица за Љубу Марјановића, капитена боксерске репрезентације Србије. После летње паузе, шабачког боксера очекују нови изазови.
- После квалификација за Олимпијске игре сам се повредио, а једина срећа у несрећи је та да је повреда дошла у току летње паузе. Ипак, опоравио сам се, одморио и почео да тренирам пуним интензитетом. У наредном периоду очекује ме турнир међународног карактера у Бањалуци и јубиларни десети меморијални турнир Живорад Рајшић. Тренутно се воде разговори о учествовању репрезентације Хрватске на меморијалу, па ако преговори успеју, очекује нас изузетно атрактиван турнир који ће привући све истинске љубитеље бокса, истиче Марјановић.
Он додаје да успеси српских представника у борилачким вештинама на Олимпијским играма, попут освојеног злата теквондисткиње Милице Мандић и доброг наступа боксера Александра Дреновка, могу допринети популаризацији индивидуалних спортова.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa