Инфо

6. септембар 2012.6. сеп 2012.
ОДРЖАНО ЧЕТВРТО ВЕЧЕ КУПОВИНЕ И ДОБРЕ ЗАБАВЕ

СПОЈ КОМЕРЦИЈАЛНОГ И УМЕТНИЧКОГ

Прошлог петка у Шапцу је по четврти пут одржано “Вече куповине и добре забаве“. Највећи фестивал куповине у Шапцу организовале су Туристичка организација Шабац и Шабац Фешн деј, под покровитељством Града Шапца. Посетиоци су уживали у богатом програму, док је у више од 200 трговачких и услужних објеката, попуст износио од 10 до 70 одсто.
Идеја је преузета из светских метропола и великих градова, а циљ је да сви који учествују у њеној реализацији имају корист: они који продају да зараде, а они који купују да уштеде. Како су навели организатори, и овог пута, манифестација није имала чисто модни карактер, већ је читаво комерцијално ““ уметничко дешавање пропраћено богатим музичко сценски уметничким и изложбеним програмом, што је читавом догађају даје једну сасвим нову димензију куповине и забаве за целу породицу. Ангажовани су бројни модни креатори, фризери, козметичари, спортски и плесни клубови, музичке групе, тамбурашки оркестар, аниматор蓦
Дуж пешачке зоне и Карађорђеве улице, наши суграђани присуствовали су у бројним перформансима, модним ревијама, изложбама, промоцијама слика, рачунара и забавне електронике, дечјим радионицама, базару накита, играма спретности.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa