Инфо

27. септембар 2012.27. сеп 2012.
ШАБАЧКО ПОЗОРИШТЕ

ЗА ПОЧЕТАК ДВЕ ПРЕМИЈЕРЕ

Ревијом позоришних представа „Театар на правом путу“ која почиње 1. октобра отвориће се нова сезона у Шабачком позоришту. Зоран Карајић, управник Шабачког позоришта, прошлог петка, 21. септембра, на конференцији за новинаре, истакао је да и поред недостатка финансијских средстава Шапчани могу очекивати квалитетну сезону када су премијере у питању.
- На почетку смо једне сезоне која ће бити тешка у сваком погледу. И у погледу финансија, тј. могућности да се раде висококвалитетне представе јер оне коштају, али и публике које је све мање. Мислим да разлог томе није квалитет представа него да су друге ствари у питању. Борба за публику биће у ствари наш основни мотив у овој сезони. Цене карата су непромењене ““ 400 динара. Постоје и даље разни облици јефтинијег куповања карата. Ко жели да иде у позориште може да га кошта од 200 до 250 динара. Има разних система ““ пријатељи позоришта где је 50 одсто попуста, пензионери, школе, организована довођења, везана куповина карата (две, три, пет) ““ рекао је Зоран Карајић.
Шабачка публика навикла је да већ на почетку сезоне одгледа премијере што ни ове године неће бити изузетак. Ејкборнове „Стрепње...“ у режији Приможа Беблера отвориће традицоналну Ревију позоришних представа, док ће је затворити „Отмица и Вазнесење Јулијане К.“ Жељка Хубача.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa