Инфо

4. октобар 2012.4. окт 2012.
КРУПАЊ

ШТА ЈЕ УРАЂЕНО, А ШТА ЈЕ У ПЛАНУ

У крупањској Средњој школи је и ове године доста урађено, почев од замене фасадне столарије на старој школској згради и изградњом новог паркинга за потребе школе, а у плану ове установе је даље улагање у опремање и модернизацију школе
Замена фасадне столарије на школи урађена је захваљујући томе што је један део средстава добијен из Министарства просвете, науке и технолошког развоја, у питању је сума од 2.5 милиона динара, а један део средстава, тачније 600 хиљада динара, обезбедила је локална самоуправа- рекао је директор Средње школе Драган Дојић.
За потребе школе урађен је и паркинг са дванаест паркинг места од бехатон плоча, а у оквиру паркинга урађен је и део тротоара од 30 метара за бољу безбедност деце. Ове радове је финансирала локална самоуправа у вредности од 670 хиљада динара.
Захваљујући општинској управи Крупањ решени су неки горући проблеми у нашој школи, јер без финансијске помоћи локалне самоуправе све што је урађено у овој и протеклим годинама не би било могуће спровести. Општина Крупањ је у претходном периоду издвојила значајна средства за замену кровног покривача на новој школској згради, затим из општинске касе опредељена су средства за реконструкцију мокрих чворова- каже Драган Дојић.
Прошле године донацијом од стране Европске уније, преко програма модернизације средњих стручних школа, опремљена је и једна рачунарска учионица са 19 рачунара, 2 лаптопа, 2 видео бима, 3 штампача и једним фотокопир апаратом. Вредност опреме износи око 16.000 евра.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa