Инфо

11. октобар 2012.11. окт 2012.

ЧАРОЛИЈА У МАЧВИ И ПОДРИЊУ !!!

После пуно времена, у оквиру турнеје “Стварно ““ нестварно“ култна група “Парни Ваљак“, једна од најпопуларнијих, најбољих и најквалитетнијих група са простора бивше Југославије, 28. октобра у спортској хали “Зорка“ у Шапцу, са почетком у 20 часова, одржаће свој концерт, како би испоштовала своје многобројне обожаваоце у Мачви и Подрињу, што чини и последњих пар година, изузетно успешним концертима по Србији, током којих су у предивним амбијентима и уз одлично расположење посетилаца размењиване сјајне емоције и огромна позитивна енергија, учинивши концерте незаборавним и за памћење.
Доћи и бити на концерту “Парног Ваљка“ никако није последица тренутног стања, нити утицаја пријатеља, већ је постало ствар престижа, разумевања музике, подизања нивоа властите културе, уживања у вечери препуној емоција, дружења са драгим људима, за оне мало старије враћања у дивна времена безбрижности и романтике која, на жалост, све више уступа место бахатости и неваспитању.
Е, баш зато људи и воле “Ваљак“, јер годинама, у ова смутна времена, води ту Дон Кихотовску борбу за очувањем душе, лепоте, чежње, истинске и искрене љубави и породичног окупљања.
Да, добро сте прочитали. Па, “Парни Ваљак“ је породична група, јер их слушају и баке и деке и маме и тате и унуци. Неколико генерација. Људи моји, па они трају 36 година. Генерације и генерације су расле и стасавале са њима, а онда своју љубав преносили на своју децу.
Дакле, Ви у озбиљним годинама, понесите тог Лава, или Лавицу у срцу и покажите да никада нисте били млађи, па правац на концерт. Нема оправданих.
А, Ви млада господо, тек стасала да покушате да разумете ко је и шта је “Парни Ваљак“, само ако будете на концерту, све ће Вам бити јасно.
И од тада ћете читавог живота бити на концерту.
Ако не верујете, питајте оне који сада имају 40, 50, 60 година, који живе по читавој Србији, али и у бившим југословенским републикама и који не пропуштају ни један њихов концерт, ма где се одржавао, зато што је сваки концерт прича за себе.
Истински спектакл.
Е, па, добродошли....

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa