Инфо

18. октобар 2012.18. окт 2012.
АТЛЕТИКА: КРОС РТС

ПРАВИ ДОМАЋИН

Шабац је био домаћин једног од завршних такмичења Кроса РТС. Учествовало је 833 такмичара. Како су резултати у првом плану вредно је истаћи да се у првом разреду није нашло име такмичара са ових простора, у другом међу основцима други је био Вељко Вукојевић из Белотића, а код девојчица Јана Исаиловић из клуба “Цер“, на 400 метара, на 500 метара Немања Ракић из истог клуба је био други међу првацима а међу ученицима другог разреда Теодор Ракић је изборио прво место, потом тек на стази од 600 метара Огњен Мијаиловић из клуба “Темпо“ је био први међу другим разредима а у конкуренцији четвртих Филип Тарлановић из клуба “Цер“ док је у узрасту млађих пионирки Мина Гајић из “Темпа“ била прва, на 800 метара млађи пионири ученик ОШ “Лаза Лазаревић“ Страхиња Павловић је био други у конкурецији петих разреда а Ненад Деспотовић из клуба “Темпо“ међу шестим разредима а међу пиониркама осмог разреда Милица Голубовић из клуба “Цер“.
На 1.000 метара осми разред Милорад Џиновић из клуба “Цер“ је био други а на 1 500 метара војници из Шапца су се пласирали од првог до трећег места Милован Кандић, Жељко Ушак и Миле Игњатовић.
У огледању средњих школа Нађа Церовац из АШК је била прва на 1.000 метар међу првим разредима а у конкуренцији других чланица истог клуба Јагода Зечевић а од другог до четвртог и трећи члан АШК Виолета Марковић. Међу омладинцима Ђорђе Деспотовић из клуба “Цер“ је био трећи. Све честитке организатор Спортски савез града и Удружење педагога физичке културе, те град Шабац, завредели су од легенди попут Снежане Пајтић велике шампионке и бројних гостију. Киша је омела већи број гледалаца на градском Хиподрому.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa