Инфо

18. октобар 2012.18. окт 2012.
ЕТНО РЕСТОРАН И МОТЕЛ У КОЦЕЉЕВИ

ОТВОРЕН ДВОРАЦ ИВАНОВИЋ

Крајем септембра месеца, у току одржавања Фестивала зимнице, свечано отворен велелепни објекат, Дворац Ивановић. Осим ресторана уређеног у етно стилу Коцељева добила и смештајне капацитете.
Овај објекат, који је инвеститор фирма Агробанекс почео да гради прошле године, налази се на обилазници око Коцељеве, на магистралном путу Шабац-Ваљево. У њему је своје радно место пронашло 20 радника, углавном из овог краја.
Укупан капацитет ресторана је 300 места од којих се 150 налазе у централном ресторану, 25 на галерији, колико има и на тераси на спрату, док се сто места налази у башти око комплекса. Ентеријер је уређен у етно стилу а на менију је више од стотину јела домаће и интернационалне кухиње. Богат јеловник прилагођен је, како кажу, за пролазне ручкове, интересантан за екскурзије и све друге пријеме и свечаности.
У мотелском делу објекат располаже са шест соба и два апартмана опремљена ђакузи кадама. Тренутни капацитет је око 20 лежаја али је у току фаза опремања и другог спрата са још седам соба. Прве госте овај мотел примио је првог дана отварања када су у њему одсели Норвежани, посетиоци Фестивала зимнице.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa